Hääkuvaus

 

Tallennan tärkeän päivänne: Hääkuvaukset rennolla, mutta vakaalla otteella. Työskentelen pääsääntöisesti Turun seudulla mutta liikkuvana, eläväisenä ja luovana ihmisenä matkustan ympäri Suomen 🙂 Kuvaan tarvittaessa häät vihkitilaisuudesta juhlan päätökseen asti, sisältäen muotokuvat miljöössä tai studiossa. Hääkuvaukset lähtevät suunnittelusta ja päättyvät valmiiseen kuvapakettiin. Kuvat on helposti selailtavissa nettigalleriassa, josta voit itse päättää jaatko kuvan vai et. Kuvamäärä vaihtelee suuresti, mutta vähintään seuraava kuvamäärä:

  • Vihkitililaisuudesta vähintään 25 kuvaa.
  • Muotokuvat vähintään 10 kuvaa.
  • Juhlat riippuen pituudesta mutta alkaen 25 kuvaa.

Ylärajaa kuvamäärällä ei ole eikä hinta ole kuvamäärään sidottu. Ilmoitetut kuvamäärät ovat minimääriä. Jokainen kuva käsitellään vähintään 10 – kuvakokoon (Lämpötila, Kontrasti, valotus). Yleinen kuvamäärä hääkuvauksessa on n. 30 valokuvaa ennen häitä, sekä kirkon edustalla. Kirkosta riippuen n. 30 hääkuvaa itse vihkitilaisuudesta. Muotokuvia otetaan useita, yleensä vähintään 5 per ”poseeraus”. Lisäksi minulla on muutama ässä hihassa jolla hääpari saadaan rentoutumaan ja toimimaan kuvissa luonnollisen näköisesti. Tilanteesta riippuen kuvat voidaan ottaa miljöökuvauksena  tai kuvastudiossa. Juhlapaikalla hääkuvaus pyritään suorittamaan mahdollisimman huomaamattomasti – vähän kuin Batman.

Ota yhteyttä niin sovitaan kuvaukset tarkemmin.

Hinnaston löydät täältä

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy vapaita aikoja, tarjousta tms. Voit lähettää joko sähköpostia, soittaa tai ottaa yhteyttä allaolevalla lomakkeella: