Valokuvat, kuvatulosteet, Canvas tulosteet ja taulut.

Kuvista on mahdollista tilata oikeat valokuvat. Valokuvat teetetään Turkulaisella alihankintayrityksellä ja toimitus on yleensä matkalla yhden arkipäivän kuluessa. Kuvissa käytetään Fujifilm:in kuvapainokoneita ja kuvapapereita (Valotus). Kuvat käyvät myös passi- ja henkilökortteihin.

Kuvatulosteet.
Kuvatulosteet ovat käytettävissä nopealla aikataululla aina A3 kokoon saakka. Tästä suuremmat ja Canvas taulut noin viikon toimitusajalla. Kuvakoot aina A2+ kuva ja taulukokoon saakka tehdään omassa toimipisteessä. Suuremmat kuvatulosteet teetetään alihankkijan kautta. Toimitusaika A2+ kuvakokoja suuremmalle kuvatulosteelle on noin kaksi viikkoa.

Käytän kuvatulosteissa Epson SureColor P800 suurkoko kuvatulostinta, Epsonin kuvapapereita, Canvas kankaita Sekä UltraChromeHD musteita. Näillä saadaan kuvatulosteille erittäin hyvä UV kestävyys. Epsonin markkinapuheet ovat lähellä 100 – Vuoden kestoa paperikuvissa. Canvas kankaille ei ihan näin pitkää ikää ole luvattu.

Käytännössä kuvatulosteet eivät eroa yhtään valokuvasta, eikä liukuvärejä kuvatulosteista edes A2 kokoisena eroita (pikselöitymistä).